Isnin, 11 Mei 2009

RFC
















Sebelum meninggal bandar Alor Setar penulis sempat berkunjung ke Radix Fried Chicken (RFC) bukan apa selama ni dok dengar promosi pasai benda ni jadi teringin jugak nak mencuba,emmmm memang lain la rasanya dengan produk yang dah lama ada dalam pasaran kita,yang pastinya 100% halal.Penulis amat berbangga kerana produk berasaskan benda2 halal dan bersih mampu bersaing dengan produk lain,bkn apa sekurang2 nya sekarang kita boleh meneruskan boikot produk luar negara,kalu dulu x ada alternatif jadi kalu kita boikot x makan la kita,cuma harapan penulis supaya HPA dapat kembangkan rangkaian produk RFC ke seluruh negara secepat mungkin khasnya kawasan manjung ni,marilah kita bersama2 menyokong hasil keluaran orang Islam.Selepas menjamu selera penulis meneruskan perjalanan balik ke manjung,dari tol Alor setar hujan turun sepanjang jalan,alhamdulillah sejuk sikit,penulis berhenti solat di Bukit Merah selesai saja penulis terus kan perjalanan,masuk di tol taiping terus ke Kuala Sepetang nak p try mee udang pulak,depa dok kata mee udang kat sana sedap,apa2 pun cuba dulu baru tau,memang banyak gerai mee udang kt sana,tapi x dak ramai orang,akhirnya penulis terjumpa gerai mee udang yang memang ramai pengunjung apa lagi penulis pun singgah la sbb apa orang kata kalu ramai org mesti makanan kt situ sedap,penulis order la mee udang yang biasa saja,sebab first time makan,sat gi kalu x sedap rugi plak hehheheh,bila sampai ja penulis tengok uihhh udang memang la banyak tapi rasa dia x da la sedap sangat,biasa2 saja.x tau la pasai apa orang kata sedap sangat,mungkin x menepati cita rasa penulis kot.Kalau nak try p la sendiri,hanya diri sendiri yang boleh menilai,cita rasa orang kan x sama.sama jugak apa yang berlaku dalam politik dalam negara kita.Cita rasa sendiri yang tau.salam

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

K-Charge ( local made)RM 250

K-Charge ( local made)RM 250
berminat boleh hubungi saya 019-5451712