Isnin, 4 Mei 2009

Biar tegur untuk membina bukan untuk bagi rebah

Malam ni sebaik saja siapkan kerja maka ana pun masuk menjelajah ke blog2 tapi ada satu blog ni asyik dok hentam pemuda saja,panas la jugak sbb ana jugak termasuk dalam ajk Pemuda,ni berkenaan dengan mesyuarat semalam,dalam komentar tersebut si penulis ni menyatakan bahawa pemuda asyik dok hentam ajk kawasan saja,ana pun hadir mesyuarat tapi x la nampak apa yang pemuda dok hentam kawasan,bila time usul yang di bawa pemuda ada dalam minit mesyuarat maka pemudalah yang kena bangun bawak usul,usul 2 pun adalah usul yang diterima,dan ana x nampak usul 2 menghentam mana-mana pihak,semalam semua pihak di beri peluang untuk bercakap,tentang ada pemuda yang bangun mengucapkan terimakasih kepada Ajk kawasan kerana membantu itu kira elok la,org dah bantu kita, kita kena la berterima kasih,kalu la mcm ni sampai bila pun x akan jernih hubungan yang keruh ni bila ada pihak yang asyik dok melagakan ajk kawasan dengan pemuda.kita pandang ke depan la,benda2 yang yang lepas kita jadikan ikhtibar,bagi peluang kepada kami pemuda untuk menjalinkan hubungan yang mesra dengan kawasan,bersempena dengan pemilihan ajk baru ni maka ana berharap semua akan kembali pulih,ini akan memantapkan lagi parti kita InsyaAllah

Akibat dari technical error

Pagi ni mai kerja dengan semangat baru sbb task yang bos bagi dah complete,tapi bila bukak laptop nk sign in email tiba2 ja x blh,adoi hari ni dah date due tender,ni lah kalu semua bergantung ngan elektronic punya benda.semua email dari u.s ada dalam 2,dah x boleh nak qoute barang-barang 2,cuba dua tiga kali tapi semua connection interrupted,nasib baik lah bos cakap x payah hantar quote 2,tapi kecewa lah dah cuba banyak hari nak dapatkan RFQ tapi bila dah dapat email pulak buat hal,macam2 lah sekarang ni.

K-Charge ( local made)RM 250

K-Charge ( local made)RM 250
berminat boleh hubungi saya 019-5451712